Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neco Necmettin kimdir? Instagram hesabı nedir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neco Necmettin kimdir? Instagram hesabı nedir?
 DAMGA Editörü
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Yarışacak isimler de belli oldu ve Necmettin de bir hafta boyunca ter dökecek. Pek, Yemekteyiz Neco kimdir?

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının birbirini geçebilmek ve birinci olabilmek adına verdiği mücadeleye katılan isimler belli oldu. Neco da onlar arasında bulunuyor ve bir hayli de iddialı. Kendine de güveniyor. Kendisi hakknda internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neco Necmettin kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neco Necmettin kimdir?

Bugünden itibaren rakipleri Mustafa, Ayşe, Menekşe ve Hacer'e karşı mücadele verecek olan Necmettin, farklı tarzı ile ön plana çıkmayı başardı. NStudio adında bir markası var. Spor yapmayı çok seviyor ve aktif bir sporcu. Yaşı, memleketi mesleği gibi bilgiler henüz bilinmemektedir. Programda açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

image-1532700.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necmettin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neco Necmettin Instagram hesabı

Yakışıklı yarışmacının Instagram hesabı da pek çok kişi tarafından araştırılarak öğrenilmektedir. 2 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. @necmettina adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.