Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar da belli oldu ve Nisanur birincilik mücadelesine katılacak. Peki, Nisanur Aydemir kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonların sevgilisi olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek adını zirveye yazdırabilmek adına mücadele verdiği zorlu maratona katılan isimler de belli oldu ve Nisanur Aydemir 75 bin liranın sahibi olabilmek için kolları sıvayacak. Kendisinden beklentiler yüksek ve fragmanın ilk anından itibaren güzelliği ile de dikkat çekip adından söz ettirmeyi başardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir kimdir?

Bugünden itibaren birincilik elde etmek için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak olan Nisanur Aydemir dijital içerik üreticisidir. 20 yaşında ve Karabüklü. Kazım İşmen Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'nda aşçılık eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi'nde işletme yönetimi bölümünde okuyor. Kendisi de diğer rakipleri gibi mutfaktan gelmektedir ve kendisine de güvenmektedir. Elinin lezzeti hususunda da oldukça iddialı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir Instagram hesabı

Yeteneklerini milyonların karşısında kanıtlamak isteyen Nisanur Aydemir "Yaşımın küçük olmasına bakmasınlar, bu hafta şov var" ifadelerini kullandı. Kendisine dair en çok aranan konulardan biri de Instagram hesabı. 4 bine yakın takipçisinin bulunduğu profilini @birchefolarak adresinden takip edebilirsiniz.

nisanur-aydemir-zuhal-topal-la-yemekteyiz.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir
nisanur-aydemir-zuhal-topal-la-yemekteyiz-2.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir
nisanur-aydemir-zuhal-topal-la-yemekteyiz-3.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir
nisanur-aydemir-zuhal-topal-la-yemekteyiz-4.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nisanur Aydemir

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.