Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir? Kaç yaşında, nereli  ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında yer alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılar arasında Ömer de bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı burada.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya başlanıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede gözler bugüne çevrildi. Açıklanan isimler arasında Ömer Ertürk de bulunuyor ve kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir?

DAMGA'nın haberine göre, bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak isteyen isimler arasında bulunan Ömer Ertürk 28 yaşında. Aslen Sivaslı. Eski bir askeri personeldi, keskin nişancılık yapıyordu ancak şu an var olan iki kafesini işletiyor. Üniversite terk ve Seçil Hanım ile evli. Instagram hesabı @omererturk58'dir. Programda kadın rakiplerinin güzellik düellosu hakkında "Şu an botoks yapabilecek düzeye geldim. Her şeyi öğrendim" diyerek herkesi güldürmeyi başardı.

23hjhg23hjg2h3j.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Ertürk kimdir?

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.