Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Safiye Abak Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Safiye Abak Instagram hesabı
Televizyon ekranlarında en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası başlıyor. Kozlarını paylaşacak beş yarışmacıdan biri Safiye Abak olarak açıklandı. PekiSafiye Abak Instagram hesabı haberimizde.

Hafta içi yayınlanan yemek yarışmaları arasında en çok seyredilen yapım olarak dikkat çeken ve yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yılın son maratonuna merhaba deniyor. Pazartesiden cuma gününe kadar yarışmacıların amansız rekabetine tanıklık edilecek programda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Safiye Abak olarak açıklandı. Kendisiyle ilgili de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Safiye Abak Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir?

Bugün birincilik için rakiplerinin karşısına çıkacak olan Safiye Abak ödülü alarak evine götürmek amacında. Şarkı söyleyerek ön plana çıktığı yarışmanın ardından bugün en iyiler arasında yer alacak. 43 yaşında. Rizeli. 2 çocuğu var. Otobüs şoförlüğü yapıyor. Sakatatı sevmiyor. Kendisine güveniyor ve oldukça iddialı. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

127362.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.