Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Milyonlarca kişi tarafından ilgiyle seyredilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor ve yarışmacılar belli oldu. Serdem de onlar arasında bulunyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba deniyor. Yeni yarışmacıların ter dökeceği programda bugünden itibaren hamaratlıklarını sergileyip adlarını zirveye yazdıracak beş isimden biri Serdem Erol olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin liralık ödülün sahibi olmaya çalışacak Serdem Erol 45 yaşında. Aslen Adanalı. Kendisi bekar. Sağlık bölümü üzerine yüksek okuldan mezun oldu. 25 yıldır sahnelerde. Ünlü isimlerle vokallik yaptıktan sonra 22 senedir de tek başına solistlik yapıyor. Instagram hesabı @serdemerol'dur. Yarışmada rakiplerini eleştiren sözleriyle dikkat çekerken "Sizde yemek yapacak bir izlenim alamadım" ifadeleri güne damga vuracak gibi gözüküyor.

serdem-erol.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.