Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıla arasında Şükrü de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile TV8'deki yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği zorlu mücadelede gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Şükrü olacak. Deneyimli yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kameralar karşısına geçecek olan Şükrü, deneyimini programa yansıtmak amacında. Haftayı da birincilikle kapatmayı hedefliyor. Ancak işi zor. Çünkü Sebahat pusuda bekliyor. Kendisine sert eleştiriler yöneltti ve neler neler söyledi. Ayrıca komplo kelimesi için de serzenişte bulundu. Gün sonunda kaç puan alacağı da merak konusu. Künefeleri yaktıktan sonra neler olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor.

32jhg23hg23hj.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şükrü kimdir?

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.