Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en uzun soluklu ve fazla seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Yarışmacılar arasında Yıldız da var ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. İşte Yıldız'a dair detaylar...

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda yine iddialı isimler yer alacak. Yıldız da adını zirveye yazdırabilmek adına bugün kolları sıvayacak ve ilk gün yarışmacısı olarak kendisine verilen sürede birincilik için mutfağa girecek. Hayatına dair detaylar da öğrenilmek üzere araştırılıyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız kimdir?

Bugünden itibaren 4 rakibinin karşısına çıkacak ve birincilik için ter dökecek olan Yıldız, on binlerce lira vererek hazırladığı takımları sonrasında dikkat çekti. Yarışmacılar kadar sosyal medyada izleyiciler tarafından da eleştirilen güzel yarışmacı; "Birinci belli, ikinci kim?" diye sordu. Diğer yandan kendisi oldukça açık sözlü ve dobra. Kim ne söylediyse cevabını verdi ve zaman zaman sinirlerin hakim olamadı. İlk gün yarışmacısı olarak kendine tanınan sürede 75 bin lirayı almaya çalışacak.

  • 1979 yılında dünyaya geldi
  • 44 yaşında
  • Aslen Batmanlı
  • Bekar
  • Kafe İşletmecisi
  • Altını Çok seviyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız kaç puan aldı?

Yeni haftadaki ilk yarışmacı olarak kendisine güvenenleri mahcup etmek istemeyen ve ödülle evin dönmeyi planlayan Yıldız'ın menüsü sonrasında alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Ancak fragmanda yayınlanan anlara göre sert bir gün yarışmacıları bekliyor. Hatta farklı günlerde diskalifiye kararı dahi çıkabilir. Her şey yeni bölümler yayınlandıkça ortaya çıkacak.

3jk4hjk23hjk423.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız Instagram hesabı

Güzel yarışmacının hayatına dair detaylara bakılırken sosyal medya hesapları da bir hayli araştırılıyor. Ancak şu ana kadar Instagram hesabı bilinmemektedir. Eğer açıklanır veya ortaya çıkarsa haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum