Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Günaydın (Aydın) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Günaydın (Aydın) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 1-5 Nisan yarışmacıları belli oldu. Zeynep de onlardan biri. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Günaydın (Aydın) kimdir? Instagram hesabı burada.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacı açıklandı ve 1-5 Nisan tarihleri arasında mücadele edecek isimler arasında Zeynep de 75 bin lirayı evine götürmek istiyor. Kendisi ilginç tarzı ile de dikkat çekiyor ve internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Günaydın (Aydın) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Günaydın (Aydın) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için rakiplerinin karşısına çıkacak olan Zeynep Günaydın Aydın, DJ Nevzat Aydın ile evli. Aslen Rizeli. 3 çocuk annesi ancak bunu hiç de göstermeyen bir yapısı var. Enerjik ve bir o kadar da samimi. Haftanın ilk yarışmacısı olarak programın açılışını yapacak ve puanlarını alacak. Sporu çok seviyor. Instagram hesabını 381 kişi takip etmektedir. Paylaşımlarını @zeyneppp3453 adresinden görebilirsiniz.

2024/04/01/yasal-uyari.webp

image-4284281.jpg

image-2680415.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.