Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacıları belli oldu. Buna göre Zeynep de adını zirveye yazdırmak isteyen isimler arasında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir?

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda adını zirveye yazdırmak isteyen isimlerden biri de Zeynep Yılmazok oldu. Kendisi hakkıdna çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak isteyen beş yarışmacı arasında yer alacak olan Zeynep Yılmazok 40 yaşında. 4 çocuk annesi. Anadolu yakasında küçük bir kafe sahibi. Daha önce Masterchef'e katıldı. Zeynep Yılmazok ile Herşey Mutfakta programıyla TV 8.5 kanalında izleyicilerle buluştu. Ayrıca sarkaç ve bioenerji uygulayıcısı.

image-2729241.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok Instagram hesabı

Güzel yarışmacıyı görenler internetteki arama motorlarında sosyal medya hesaplarını araştırarmaya başladı. Tam bir fenomen olan Yılmazok'u 150 bine yakın kişi takip ediyor. Aktif olarak kullandığı profilini @zeynepyilmazok_ adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-7493801.jpg

image-2471151.jpg

image-763833.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.