Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri birbirine girdi!

Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri birbirine girdi!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi personeli arasında kavga çıktı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yaşananlara sosyal medya hesabından isyan etti.

İzmit Tavşantepe’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında yaşanan kavganın görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

İncelemeler yapmak üzere olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in geçişi sırasında bir kişinin kendisini yere attığı görüntülere yansırken, başkan Kaplan da kavgaya dair görüntüleri paylaştı.

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında kendisini yere atan ve yerlerde sürüklenen kişinin AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe olduğu öğrenildi.

Fatma Kaplan Hürriyet kişisel X hesabından konuya dair yaptığı paylaşımda, büyükşehir belediyesi ekiplerinin İzmit Belediyesi fen işleri ekiplerine saldırdığını ifade etti. Kaplan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizden Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyor anlaşılan!!!”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.