CHP'den AK Parti'ye pankart tepkisi: Partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

CHP'den AK Parti'ye pankart tepkisi: Partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz?
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'ın üzerinde parti adı ve AKP logosu bulunmasına yönelik "Aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz? " dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın pankartına eleştiriler yöneltti.

Hamza Dağ'ın afişlerinde parti adı ve AK Parti logosu bulunmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şenol Aslanoğlu, bir binada asılı olan söz konusu pankartın görselini alıntılayarak "Fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır?" diye sordu.

Aslanoğlu'nun paylaşımı şöyle:

“Sayın Bilal Saygılı; fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır? Zira bu sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz? Görsellerde parti logosu gözükmeyince, Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.