Fatih Portakal'dan 'Mustafa Bozbey' tepkisi: 'Bazılarında hiç utanma yok'

Fatih Portakal'dan 'Mustafa Bozbey' tepkisi: 'Bazılarında hiç utanma yok'
Akraba atamalarıyla gündeme gelen CHP'li Mustafa Bozbey hakkında yeni iddiaları gündeme getiren gazeteci Fatih Portakal, , "Bazılarında gerçekten hiç utanma yok" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Bozbey, belediyedeki kadrolara akrabalarını atadığı yönündeki iddialarla gündemde.

İddiaya göre Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamıştı. Karar tepki çekerken Bozbey, 'tartışmalara mahal vermemek' adına yeğenini yönetim kurulu başkanı olarak atama kararından vazgeçmişti.

Bozbey geçtiğimiz günlerde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genel Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasında belediyedeki kadrolara, akrabalarını atadığı yönündeki iddialara açıklık getirerek "Halkımızın hassasiyetlerini anlıyoruz. Bunun için daha netleşmemiş, süreci tamamlanmamış bir konunun bu kadar kamuoyunun gündemine gelmesini de elbette ki önemsiyoruz." demişti.

Bozbey, belediyedeki yönetiminde liyakatli ve deneyimli kadrolarla hizmetlerini sunacağının mesajını vermişti.

Fatih Portakal: Bazılarında gerçekten hiç utanma yok

İddialar gündemdeki yerinin korurken gazateci Fatih Portakal Sözcü TV canlı yayınında konuya dair sert eleştirilerde bulundu.

Kadrolara akrabalarını atayan için 'zararlı ve hastalıklı bir zihniyet' tanımlamasında bulunan Fatih Portakal, Bozbey hakkındaki yeni iddiayı gündeme getirerek kendisine yakın bir çifti belediyede yönetici yaptığını söyledi.

Bu iddiaların sorulması üzerine de 'Biz değerlendirmemizi yaptık' diyen Bozbey'e tepki gösteren Fatih Portakal, "Bazılarında gerçekten hiç utanma yok" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.