Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında Jülide Kural’dan yeni açıklama

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında Jülide Kural’dan yeni açıklama
Hastanede tedavisi devam eden usta aktörün son sağlık durumu hakkında Jülide Kural’dan açıklama geldi.

Kadir İnanır’ın sosyal medya hesabından Jülide Kural imzasıyla yapılan açıklamada ünlü oyuncunun sağlık durumundaki yeni gelişmeler paylaşıldı. Geçtiğimiz pazar günü felç geçirerek acil olarak hastaneye kaldırılan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Kadir İnanır’ın sağlık durumu hayranları tarafından merakla takip ediliyor. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, “yalan yanlış bilgilere” inanılmaması gerektiğini ifade ederek usta aktörün son durumunu paylaştı.

Jülide Kural’ın açıklamasında, Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, durumunun hızla düzeldiği de ifade edildi.

Kural paylaşımında; "Bugün üç kez yoğun bakıma yaptığım ziyaretlerde Kadir İnanır artık bir an önce eve gitmek istediğini bana ifade etmiş, doktorlarına o güzel gülüşünü göstermiş ve büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır. Bir tekrar bilgi olduğu için bunları bugün tekrar paylaşmayı düşünmüyordum ancak o kadar çok yalan yanlış bilgi ortada dolaşmaktadır ki… Bu açıklamayı yapmaya kendimi zorunlu hissetme nedenim de hepimizin Kadir İnanır'a duyduğu sevgi ve saygının büyüklüğüdür. Elbette sabırlı olmalıyız, emek vermeliyiz ve mutlaka özenli davranmalıyız. Sevginizin gücüne olan inancımla..." diyerek düşüncelerini bildirdi.

İşte o açıklama:

kadir.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.