Nevşin Mengü: Mehmet Şimşek'in Batman seçimiyle ne alakası var?

Nevşin Mengü: Mehmet Şimşek'in Batman seçimiyle ne alakası var?
Nevşin Mengü, 'Mehmet Şimşek'i İngiltere'den getirdiniz, şöyle etkisi var böyle etkisi var diye, Batman'da bir belediye başkanına oy istiyor.' dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum arasındaki kıyasıya yarış pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde son bulacak. Özellikle siyaset gündeminde tartışılan konulardan biri de bakanların Murat Kurum için devreye girmesi ve oy istemesi oldu.

İmamoğlu bakanların İstanbul'da seçim çalışması yapmasını eleştirerek "Toplanmışlar, Ankara'dan İstanbul'a gelmişler. Bütün bakanlar burada. Sanki Türkiye'nin dış ilişkilerle ilgili hiçbir sorunu yok. Yahu hepiniz toplandınız, geldiniz. Hepiniz gelin, önemli değil. Ama adayınıza yazık, bu kadar küçük düşürmeyin" demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yının İstanbul'da taraf tutmasını "Yazıklar olsun böyle adalete. Yazıklar olsun böyle devlet yönetimine." ifadeleriyle eleştirmişti.

Konu gündemdeki yerini korurken bir tepki de gazeteci Nevşin Mengü'den geldi. YouTube canlı yayınında bakanların seçim çalışmasına katılmasın yönelik değerlendirmede bulunan gazeteci Nevşin Mengü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili şunları söyledi:

'Mehmet Şimşek'i İngiltere'den getirdiniz, şöyle etkisi var böyle etkisi var diye, Batman'da bir belediye başkanına oy istiyor.'

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.