Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Instagram hesabını kapattı

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Instagram hesabını kapattı
Müşterisi ile Linkedin platformu üzerinden yaşadığı tartışma sonrasında gündemden düşmeyen Patiswiss markasının eski CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’ndan yeni hamle.

Ürettikleri çikolatalardan birinin küflü çıkması üzerine şikayetini dile getiren bir müşterisine Linkedin üzerinden verdiği sert yanıt nedeniyle büyük tepki çeken Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu gündemden düşmüyor. Birkaç gündür sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan ve yaşananların ardından eski görüntüleri ve videoları da gündem olmaya devam eden Tunaoğlu bu kez sosyal medya hesabını kapatması ile olay yarattı.

Müşterisi ile girdiği polemiğin ardından Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun Instagram hesabını kapattığı ortaya çıktı.

Tunaoğlu’nun sosyal medya hesabını ziyaret etmek isteyen internet kullanıcıları karşılarında “Bu sayfaya ulaşılamıyor” mesajını görmeye başladı.

Tunaoğlu’nun sosyal medya hesaplarında yer alan eski videoların yeniden gündeme gelmesinin ardından attığı bu adım dikkat çekerken, konuya dair bir açıklama ise henüz yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.