Yeğenini başkanlığa atayan Mustafa Bozbey’den geri adım

Yeğenini başkanlığa atayan Mustafa Bozbey’den geri adım
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeğeninin belediyeye ait bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündemi sarsmıştı. Bozbey’den geri adım geldi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra görev gelen CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey'i belediye iştiraki firmalardan biri olan Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'nin (BURKENT) Yönetim Kurulu Başkanlığına atamıştı. Haberin duyulmasının ardından sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve Bozbey tepkilerin odağındaki isim olmuştu. Yaşananların ardından Başkan Bozbey’den yeni bir açıklama geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz’a konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, karardan vazgeçtiğini duyurdu. Saymaz’ın kişisel X hesabından yaptığı paylaşımda, Bozbey’in “tartışmalara mahal vermemek” için yeğeni Furkan Bozbey’i BURKENT Yönetim Kurulu Başkanı olarak atamaktan vazgeçtiği belirtildi.

İşte Mustafa Bozbey’le görüşen İsmail Saymaz’ın mesajında yer alan ifadeler:

“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le görüştük. Bozbey, yeğeninin belediyede bir şirketin yönetim kurulu başkanlığına atanması yönündeki düşünceden “tartışmalara mahal vermemek” adına vazgeçtiklerini ifade etti.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.