19 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl ve kaç derece olacak?

19 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl ve kaç derece olacak?
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar AKOM ve MGM tarafından verilen uyarıların ardından saatlik hava durumu verilerini araştırmaya başladı.

İstanbul'da sıcak giden günlerin ardından hava bir anda soğudu. Sıcaklıkların hissedilir düzeyde düşmesiyle birlikte hava durumu tahminlerinin saatlik hali oldukça merak ediliyor. Bugün AKOM ve MGM tarafından açıklanan uyarılara göre İstanbul'da 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olacak? İstanbul için ne gibi uyarılar yapıldı? İşte yanıtı..

19 Nisan 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 19 Nisan 2024 Cuma günü AKOM ve MGM tarafından sağanak yağış uyarısı yapıldı. Buna göre İstanbul'da hava sağanak yağışlı ve rüzgarlı olacak.

Sıcaklık en yüksek 15, en düşük ise 12 derece olacak. İl genelinde yağmur öğle saatlerine kadar devam edecek. Öğleden sonra yerel olarak yağması bekleniyor. Akşam saat 19:00'dan sonra ise yeniden kuvvetlenerek sağanak yağış şeklinde olacak.

Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esecek. Lokal olarak sel ihtimalinin yüksek olduğu uyarısı yapıldı. Vatandaşların dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.