2 milyar TL’lik borç bırakan eski başkandan yeni “jakuzi” açıklaması!

2 milyar TL’lik borç bırakan eski başkandan yeni “jakuzi” açıklaması!
Sancaktepe Belediyesi’nin borcunun açıklanmasının ardından eski başkan Şeyma Döğücü’den yeni bir açıklama geldi!

Sancaktepe Belediyesi’nin toplam borcu yeni başkan Alper Yeğin tarafından dün açıklanmış ve borç listesi belediye binasına asılmıştı. Belediye binasının çok tartışılan başkanlık katının içi de ilk kez görüntülenmiş, lüks mobilyalar ve şark köşeleri dikkat çekmişti. Belediyenin eski dönemden kalan 2 milyar TL’ye yakın borcu da kalem kalem açıklanmıştı. Dün yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından konuya dair yeni bir açıklama yapan eski AK Partili Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “jakuzi” iddiaları üzerinden eleştirilerde bulundu.

Kişisel X hesabından gazeteci İsmail Saymaz’ın Sancaktepe Belediye binasının fotoğraflarını yayınladığı iletiyi alıntılayan Şeyma Döğücü, “Jakuzi, jakuzi dediler, tuvalet gösteriyorlar” dedi. Açıklamasında, kendisine yönelik başlatılan iftira dalgasının organize olarak tek bir merkezden yönetildiğini de ifade eden Döğücü, belediyenin borç listesine ilişkin ise sessizliğini korudu.

Şeyma Döğücü paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bunların ne kadar organize bir kötülük olduklarını görmeniz için paylaşıyorum. JAKUZİ, JAKUZİ dediler, tuvalet gösteriyorlar.

200 metrekare MUTFAK dediler ki 25,62 metrekare çay ocağı formundaki alanı gösteremediler bile.

6.000 metrekare MAKAM ODASI dediler, belediye binasının tamamının oturumu 3.330 metrekare… Böyle de yüzsüz, böyle de arsızlar.

Bu iftira dalgası tek merkezden organize edilip yönetiliyor. Bu arsızlarla mücadelemiz devam edecek, ancak devletimizin de bu tür organize yapılarla mücadele etmesi zaruridir.
Bize "jakuzi" diye saldırmalarının yanı sıra; aynı merkezden eş zamanlı olarak, devletin savunma sanayiine, Milli dış politikasına yapılan saldırılar söz konusudur. Devletimizin bu odakları tespit etmesine inancım tamdır.

Bu iftira dalgasının soruşturulması gerekir.

Bu GÜZEL ve ASİL VATANI bunlar gibi ahlak yoksunlarına bırakmayacağız.”


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.