Asker kıyafetli garsonun servis yaptığı restoran nerede, adı ne?

Asker kıyafetli garsonun servis yaptığı restoran nerede, adı ne?
Sosyal medyada paylaşılan garsonun asker kıyafetiyle servis yaptığı görüntülerin ardından söz konusu restoranın nerede olduğu ve adının ne olduğu merak edilmeye başlandı!

Bir restoranın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, asker kıyafeti giyen bir garsonun servis yaptığı görülmüştü. Görüntüler, birçok platformda paylaşılmasının ardından büyük tepkilere neden olmuş ve restoran hakkında soruşturma başlatılmıştı. Son olarak İstanbul Valiliği konu ile ilgili bir açıklama yaparak, olaya dahil olan üç yabancı uyruklu kişi hakkında sınır dışı işlemi başlatıldığını duyurmuş, iş yerinin de işletme belgesi iptal edilmişti. Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından garsonun asker kıyafetiyle servis yaptığı restoranın nerede olduğu, adının ne olduğu merak edilmeye başlandı.. İşte o restoran hakkında tüm bilgiler…

Asker kıyafetli garsonun restoranı nerede?

Garsonların asker kıyafeti ile müşterilere sunum yapmalarının ardından olay yaratan restoran, İstanbul’da bulunuyor. Megakentin ünlü turistik bölgesi Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde yer alan işletme et ürünleri ağırlıklı servis yapan bir restoran olarak öne çıkıyor.

Garsonun asker kıyafeti giydiği restoranın adı ne?

İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Çiçek Pasajı bölgesinde konumlanan restoranın adı by Faruk Chef Yusuf olarak biliniyor. Chef Yusuff olarak bilinen restoranın şefinin özellikle TikTok platformunda 1,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Sahibinin yabancı uyruklu olduğu bilinen restoranın sosyal medya paylaşımlarının da Arapça olması dikkat çekiyor.

Chef Yusuf İstanbul açık adres

Asker kıyafetli garsonun servis yapmasının ardından işletme ruhsatı iptal edilen Chef Yusuf adlı restoran, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Hüseyinağa bölgesinde Sahne Sokak’ta bulunuyordu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.