Dilan Polat'tan yeni gelişme! Savcılık karar çıktı, tahliye mi olacak?

Dilan Polat'tan yeni gelişme! Savcılık karar çıktı, tahliye mi olacak?
Geçtiğimiz günlerde intihara kalkıştığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkan Dilan Polat'tan son dakika bir gelişme daha yaşandı.

Haklarında kara para aklama nedeniyle tutukluluğu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz gün cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, müvekkilinin psikolojisinin iyi olmadığı gerekçesiyle savcılıktan tahliye talebinde bulundu.

Tahliye için başvuruda bulunulmuştu

Avukat Hüseyin Kaya'nın yaptığı başvuruda; Dilan Polat'ın sağlık sorunları yaşadığı, kendisini kesici aletle zarar verip yaraladığı ve bu durumun tehlike arz ettiği, cezaevinde bulunmasının elverişli olmamasını neden göstererek tahliye talebinde bulunulduğu belirtildi.

640x360.jpg

Savcılıktan Dilan Polat ile ilgili önemli karar!

Yapılan tahliye başvurusu nedeniyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dilan Polat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Buna göre savcılık tarafından alınan karar neticesiyle Dilan Polat'ın sağlık durumu Adli Tıp Kurumu tarafından incelenmesi için sevk edilmesine karar verildiği belirtildi.


Dilan Polat tahliye mi olacak?

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutukluluğu devam eden Dilan Polat'ın Adli Tıp Kuruma'na sevkinin ardından sağlık duruma dair çıkacak rapor ile tahliye olup olmaması gerektiğine yönelik karar alınması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.