Duygu sömürüsünde son nokta! Oksijen maskesi takarak dilendi, foyası ortaya çıktı

Duygu sömürüsünde son nokta! Oksijen maskesi takarak dilendi, foyası ortaya çıktı
İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kadın, tekerlekli sandalye ile gezdirdiği sözde hasta numarasında olan kişi ile dilencilik yaptığı anlarda oyunu ortaya çıkınca, böyle kaçtı.

Gaziosmanpaşa'da hafta sonu kurulan bir semt pazarında duygu sömürüsü yaparak vatandaşlara dilenen kadın, oyununu planlarken ufak bir detayı kaçırarak yakayı ele verdi.

Tekerlekli sandalyede oksijen maskesi takılı halde hasta olan kişiyi gezdiren kadın, pazarda bağırarak yardım dilendi. O dilencilik anlarında kadının yalanı, unuttuğu oksijen tüpüyle ortaya çıktı.

Oksijen tüpü olmadan oksijen maskeyle gezdirdi!

Kadın, sokak sokak sözde hasta olan kişiyi oksijen maskesi takılı halde gezdirirken, pazarcı esnafı ise oksijen tüpünün olmadığını fark etti. Dilenci kadının yalanı çok geçmeden ortaya çıkınca pazarcılar ise kadına şarkılı şekilde cevap verdi.


Zalim, oyunbozan!

Pazarcı esnafı oksijen tüpü olmadan maske ile dilenen ve duygu sömürüsü yapan kadına, Yalın'ın simgeleşen şarkısı "Zalim" ile yanıt verince o anlar kameraya yansıdı.

Dilenci kadın şarkının sözlerinde yer alan "Zalim, oyunbozan sende bu büyü de yalan" sözlerini işitince hızla kaçtığı anlar ise an bean görüntülendi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.