Ekrem İmamoğlu’ndan Başkan Ovalıoğlu’na ziyaret

Ekrem İmamoğlu’ndan Başkan Ovalıoğlu’na ziyaret
İlçe belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nu ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan 39 ilçenin belediye başkanı ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanları makamlarında ziyaret etmeyi de sürdürüyor. İlçe belediye başkanları ziyaretlerine geçtiğimiz hafta Beyoğlu’nda başlayan İmamoğlu’nun adresi bugün Bakırköy Belediye Başkanlığı oldu.

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu makamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. Başkan Ovalıoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten İmamoğlu, gerçekleştirilen ortak toplantıda ilçenin sorunlarına ve çözüm yollarına değindi.

İmamoğlu sosyal medya hesabından ziyareti şu sözlerle duyurdu: “Geçtiğimiz dönem Bakırköy'de çok önemli sorunları çözmüş, meydanından yeşil alanına çok güzel projeler hayata geçirmiştik. Yeni Başkanımız Ayşegül Ovalıoğlu ve ekibiyle güzel çalışmalar ve çözümler için sıkı bir işbirliği yapacağız.”

Ovalıoğlu ise ziyaret hakkında şunları söyledi: “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Varlığınızı, desteğinizi burada hissettirmeniz bizi daha güçlü kılıyor. Çok teşekkür ediyorum”

gmuig4oweaejztk.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.