Erhan Güzel: Bu uyum çok güzel olacak

CHP Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı mitingde vatandaşlara seslendi.

Çatalca Meydanını hınca hıç dolduran yurttaşlara bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel," Son 5 yılda İstanbul’da her alanda bir çok hizmet yapan, Çatalcamıza Yuvamız İstanbul, Enstitü İsmek, BİO, Tarımsal Hibe Destekleri, Doğalgaz, altyapı gibi saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok hizmetler getirdiğimiz değerli büyüğüm,kıymetli ağabeyim Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum" dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-29-saat-09-39-46-aa92fdf6.jpg


Güzel; Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; Yaklaşık Bir ay önceki ziyaretinde kendisine “ Başkanım Çatalca merkeze 37 mahallemizden hemşehrilerimiz, çalışanlarımız ve öğrenci kardeşlerimiz geliyor ve bu pahalılıkta günlük işlerini halledip, yemek yemeden köylerine mahallelerine geri dönmek zorunda kalıyorlar, Çatalcamıza Kent lokantası istiyoruz “ dediğimde hemen ilgili genel sekreter yardımcısına talimat vererek bir ay içerisinde Çatalcamıza Kent lokantasını kazandıran Ekrem başkanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Güzel; İnanıyorum ki bu uyum, inanıyorum ki bu birliktelik, çok daha güzel işler yapacak, çok daha güzel bir Çatalca’yı birlikte var edeceğiz." diye konuştu.

img-20240329-wa0012.jpg

AKP'li başkana ağır eleştiriler!

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı, ortalıkta sürekli sms atarak dolaşan "Yalan dolan" laflarının ardına sığındığını söylediği Mesut Üner ile ilgili şunları söyledi:

"Mevcut Başkanın, Çatalca ile ilgili hiçbir sorunu İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde dile getirmediğini, Çatalca Belediyesinin 342 dönüm yerinin satıldığını, Çatalcamıza hayırlı olsun dedikleri, her fırsatta vatandaşlarımıza müjdeler verdikleri üniversite alanının aslında satıldığını, Biyomedikal meslek lisesi olarak başlattığımız lise binasının, bir vakfa satıldığını, yine o vakfın hangi katarlı şeyhler tarafından fonlanarak, temel atma törenlerinde kimlerin yer aldığını, neleri amaçladıklarını, Çatalca’ya 5 yılda gelen tarikatları, vakıfları, belirli zumreleri gittiğimiz her yerde anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz.

Güzel konuşmasının son bölümünde özetle şunları söyle: "Ekrem Başkanımız 5 yıl önce: “Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet işi bitti. İstanbullulara hizmet dönemi başlayacak” demişti. Öyle de yaptı. Çatalca’da da yeni dönemde Ekrem Başkanımızla bu birliktelikle el ele vererek Çatalca’ya ve Çatalcalılara hizmet dönemini başlatacağız.

img-20240329-wa0011.jpg

Şeyhler Derviş meczuplar memleketi olamaz

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: “Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve mensuplar memleketi olamaz” sözünün gereğini yerine getirecek ve mirasçısı olarak ilelebet yaşatacağız. Çatalcamıza halkçı projelerimizle gelecek, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını egemen kılacağız. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını 5 yıl aradan sonra Çatalcamızda yeniden dalgalandıracağız.

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.