Erhan Güzel: Kadınlarımız öncü olacak!

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel; Subaşı Mahallesinde kadınlarla bir araya geldi. Güzel, kadınların kendi yönetimlerinde öncü güç olacağını, üretime katacaklarını vurguladı

OKTAY APAYDIN- CHP'li Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, Subaşı Mahallesi'nde kadınlarla bir araya geldi. “Subaşı Mahallesinde üretimi canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık” diyen Güzel, “Kadınlar öncü gücümüzüdür. Üreten kent Çatalca'yı hep birlikte yaratacağız" ifadelerini kullandı. Daha sonra Dağyenice'ye geçen Güzel, burada Gül ailesinin misafiri oldu. Gül ailesiyle birlikte iftar yapan Güzel, “11 aydan hayırlı Ramazan ayının tüm ülkemizde hayırlara vesile olmasını dilerim. Misafirperverliğinden ötürü hemşehrimiz Ersin Gül ve ailesine teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Modern hale gelecek

İftarın ardından Dağyenice Mahallesi sakinlerine seslenen Güzel, 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarının Çatalca'da üreticilere cansuyu olduğunu söyledi. Güzel, "Göreve geldiğimizde yapacağımız yatırımlarla, ilçemizdeki üreticilere desteğimiz artacak” diye konuştu. “Söz veriyorum, hemşehrilerimize hiçbir şekilde yalan söylemeyeceğiz” diyen Güzel, “Çatalcamızın gelenekselleşen ve tüm mahalleleri tarafından kullanılan Mehmetçik meydanında bulunan Perşembe pazarını modern pazar alanı haline getirecek, böylelikle hemşehrilerimizin rahatsız eden hava koşulları sorununa son vereceğiz.Ve Çatalca çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

a2.jpg

Terminal yapılacak

Dağyenice'nin ardıından Akalan Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen Güzel, tüm ulaşım sisteminin tek bir merkezden olduğu, içinde sosyal alanların da olduğu minibüs terminalini hayata geçireceklerini belirterek, "İmar planlarına yaptığımız revizelerle tüm mahallelerimiz eşit şartlara kavuşacak" şeklinde konuştu. Sokak hayvanlarına yardım eli uzatmak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak amacıyla sokak hayvanları geçici rehabilitasyon merkezi projesini hayata geçireceklerini vurgulayan Güzel, “İçerisinde veteriner hizmetleri, aşı ve tedavi olanakları, rehabilitasyon ve eğitim programları vereceğiz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.