Eyüpsultan’da Mithat Bülent Özmen vakti geldi!

Eyüpsultan’da Mithat Bülent Özmen vakti geldi!
31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mithat Bülent Özmen, “Eyüpsutan’a hizmette tam yol ileri” parolasıyla seçim gezilerini sürdürüyor.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen seçim maratonuna hız kesmeden devam ediyor. İlçe gezilerini dur durak bilmeden sürdüren Özmen, vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini ve Eyüpsultan’a katacağı yenilikleri anlatıyor.

gjslcqvw4aezhlc.jpeg

Geçtiğimiz gün Mithat Bülent Özmen Eyüpsultan’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de katıldığı mitingde halkla bir araya geldi. Mitingde yaptığı konuşma sonunda halkı selamlayan Mithat Bülent Özmen, alanı dolduran vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

gjwgj2txiaa3c1i.jpeg

“Yurttaşın yanında duracak belediyecilik için geliyoruz”

Yoğun bir kalabalığa hitap eden Özmen, “Yurttaşın halinden anlayan, hayat pahalılığına ve derin yoksulluğa karşı yurttaşın yanında duracak bir belediyecilik için biz geliyoruz. Benim işim milletin parasını millete harcamak; Eyüpsultan’ın bütçesini iyi yöneterek yaşam kalitesini ve refahını artıracağız.31 Mart akşamı hep birlikte büyük bir zafere imza atacağız. İşimiz gücümüz Eyüpsultan, işimiz gücümüz İstanbul! İstanbul’a ve Eyüpsultan’a Hizmette Tam Yol İleri!” diye konuştu.

gjwgj2uwkaa62lq.jpeg

“Kültür ve turizm merkezi Eyüpsultan”

Eyüpsultan’ın tarihi geçmişine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Özmen, bu konuda yapacağı çalışmalarla ilçeyi bir kültür ve turizm merkezi haline getireceğini belirtti. Öte yandan CHP’li başkan adayı Özmen, sokak hayvanları için de bakım ve tedavi merkezi kuracağını açıkladı.

gjvvpvbxkaamy38.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.