İstanbul Valisi Gül, "Okçuluk Benim Sporum" projesinin tanıtımına katıldı

İstanbul Valisi Gül, "Okçuluk Benim Sporum" projesinin tanıtımına katıldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu'nda bulunan Okçular Vakfı'nın düzenlediği "Okçuluk Benim Sporum" projesinin tanıtımına katıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, "Okçuluk Benim Sporum" etkinliği kapsamında Okçular Vakfı'nın toplantısına katıldı. 300 okulda başlatılan, 300 öğretmen ile 10 binden fazla öğrenciye okçuluk sporunu aşılamaya çalışılan projede her çocuğun spor yapması ve hobiler edinmesi amaçlanıyor.

Her çocuğa sportif faaliyet!

Günümüzde gençlerin hareketsiz yaşamdan dolayı sağlıksız bir ortamda gelişim göstermelerinin önüne geçilmek için başlatılan "Okçuluk Benim Sporum" projesinde her çocuğun yeteneğine göre spor ya da hobi edinmesine katkı sağlanacak. Ayrıca kitap okuma, enstrüman çalmayı öğrenme, kültürel ve sosyal faaliyetler her çocuğun katılım göstermesi hedeflenecek ve çocukların ilgi alanlarına göre bu proje ile birlikte yaşantılarına ek katkı sağlanacak.

gm-l8vew8aa-ked.webp

İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'la bir araya gelerek projenin detaylarıyla ilgili bilgi aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.