Kartal yeniden Gökhan Yüksel demeye hazır!

Kartal yeniden Gökhan Yüksel demeye hazır!
31 Mart yerel seçimlerine sayılı saatler kala Kartal Belediye Başkanı ve CHP başkan adayı Gökhan Yüksel vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idari seçimleri öncesinde seçmenlerle bir araya geldi. Seçim maratonuna hız kesmeden devam eden Yüksel, esnaf ziyaretlerinin ardından iftar programına katıldı. Başkan Yüksel iftar programının ardından ise dernek ziyaretlerini sürdürdü.

gjsp96jxgaaiavz.jpeg

Gökhan Yüksel’in yoğun seçim gezilerinin ilk durağı esnaf ziyaretleri oldu. Çavuşoğlu ve Cevizli mahallelerindeki komşularını tek tek ziyaret eden Yüksek onlarla sohbet ederek hasret giderdi.

gjsq0wkwaaaucnc.jpeg

Yüksel’in ikinci durağı ise Çınar Caddesi’nde kurulan iftar sofrası oldu. İftarı vatandaşlarla birlikte yapan Gökhan Yüksel, yemek sonrasında davete katılan ilçe halkının Ramazan ayını kutladı.

gjsq0wmwgaankni.jpeg

Programına ara vermeden devam eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel iftar sonrasında ise Kartal Elazığlılar Derneği, Kastamonulular Dayanışma Derneği Kartal Şubesi ile Muş İli, İlçeleri ve Köyleri Dayanışma Derneği’ne misafir oldu. Yüksel, kendilerini destekleyen dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

gjtlcywwuaagdsq.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.