Metin Doğan’dan yılan hikayesine dönen bir istifa daha!

Metin Doğan’dan yılan hikayesine dönen bir istifa daha!
CHP Zeytinburnu’nun tartışmalı ilçe başkanı Metin Doğan, ilçe başkanlığından istifa etmesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Yaklaşık 5 dönemdir İlçe Başkanı olan CHP Zeytinburnu’nun tartışmalı ilçe başkanı Metin Doğan, ilçe başkanlığından istifa ettiği. Önce ilçe başkanı, sonra belediye başkan aday adayı, sonra yine ilçe başkanı olan Doğan’ın, meclis üyesi listelerinin YSK’ya bildirileceği tarihten bir gün önce istifa etmesi “Bu kez meclis üyesi mi oluyor?” sorusunu akıllara getirdi.

“Gördüğüm lüzum üstüne istifa ediyorum” dediği öğrenilen Doğan’ın, seçim takvimine göre kesinleşen belediye başkan adayı ile birlikte meclis üyelerinin YSK’ya bildirileceği tarihten bir gün önce istifa etmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Yaklaşık 6 ay önce CHP’nin Zeytinburnu 38. İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına tek aday olarak giren Metin Doğan, aynı kongrede siyasi etiğe sığmayan bir biçimde belediye başkan aday adaylığını da açıklamıştı.

i2.jpg

Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Metin Doğan, kongrede ilçe başkanı olarak seçilmiş, partililerinin tepkilerine aldırış etmeden aday adayı çalışmalarını da sürdürmüştü.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’un 39 ilçe başkanının açıklandığı toplantıya ise belediye başkan aday adayı olarak giden Metin Doğan, aday olarak açıklanan Onur Soytürk’ün yanında bu kez ilçe başkanı olarak yer almıştı, sahneye çıkarak el kadırmıştı.

İlçe Başkanı mı, belediye başkan aday adayı mı, yoksa siyasi etiğe sığmayan bir şekilde ‘Zeytinburnu’nda CHP’nin sahibi benim’ tavrıyla yaklaşık 20 yıldır ilçe başkanı olan Metin Doğan’ın, akşam üstü “Gördüğüm lüzum üstüne istifa ediyorum” dediği öğrenildi.
İstifaları yılan hikayesine dönen Metin Doğan’ın, meclis üyesi listelerinin YSK’ya bildirileceği tarihten br gün önce istifa etmesi “Bu kez meclis üyesi mi oluyor?” sorusunu akıllara getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.