Murat Kurum 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde nerede oy kullanacak?

Murat Kurum 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde nerede oy kullanacak?
31 Mart yerel seçimlerinde hangi okulda oy kullanacağı merak edilen isimlerden biri de AK Parti İBB adayı Murat Kurum oldu. Peki Murat Kurum 31 Mart’ta nerede oy kullanacak?

Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının, il ve ilçe meclis üyesi adaylarının ve muhtar adaylarının yarışacağı 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Yerel seçimlerde partilerin adaylarının alacağı oy oranları merak konusu olurken, adayların oy kullanacağı yerler de araştırılmaya başlandı. Özellikle büyükşehirlerden aday olan isimlerin nerede sandık başına gideceği belli oldu. O isimlerden biri olan AK Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un oy kullanacağı okul da açıklandı.

AK Parti’den İBB adayı olarak 31 Mart’ta yarışacak isimlerden biri olan Murat Kurum, oyunu İstanbul’un Kağıthane ilçesinde kullanacak. Murat Kurum’un Hamidiye Mahallesi’nde yer alan Kağıthane İmece İlkokulu’nda sandık başına gideceği öğrenildi.

İBB Başkanlığı yarışında CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile kıyasıya bir mücadele içine giren Murat Kurum’un 31 Mart günü oy kullanacağı okula erken saatlerde gelerek sandık başına gitmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.