Ovalıoğlu'na yetki verildi

Ovalıoğlu'na  yetki verildi
BYUAŞ ve BAKPER’in Başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ya da onun tarafından belirlenecek kişi tarafından temsil edilmesi kabul edildi.

Bakırköy Belediye Meclisi toplantısının mayıs ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Meclis'te yapılan oylamada belediye Şirketi BYUAŞ ve BAKPER’in önümüzdeki seçim dönemine kadar Belediye Başkanı Ovalıoğlu'ya da vekil tayin ettiği kişi tarafından temsil edilmesi kabul edildi.

Bakırköy Belediye Meclisi'nin mayıs ayı ilk toplantısı başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun yönetiminde gerçekleştirildi. CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’ın da izlediği ve gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, CHP Grubu'nun verdiği önergede, “Bakırköy Belediyesi’nin iştirak şirketi olan Bakırköy Yapı İnşaat Ulaşım Sağlık Hizmetleri A.Ş. (BYUAŞ) ve Bakırköy Personel Hizmetleri LTD. ŞTİ. yönetim kurulu ve temsilcilerinin bir sonraki mali İdareler Genel seçimlerine kadar olacak tüm olağan ve olağanüstü kurullarında kanununa uygun olarak Başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ya da onun tarafından belirlenecek kişi tarafından temsil edilmesine, yine aynı dönemlerde şirket yönetim kurulu ve temsilcilerinin seçimi hususunda belediye başkanına yetki verilmesi” talep edildi. Yapılan oylamada önerge kabul edildi.

Unutmayacağız

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 6 Mayıs 1972'de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan'ı anan Ovalıoğlu, “1968 tüm dünyada toplumsal değişimlerin başlamasına neden olacak bir yıl oldu. 68 kuşağı sokağa çıktı. Özgürleşme arzusunu dünyaya haykırdı. Bize düşen görev, tam bağımsız Türkiye ısrarlarını asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bizler sadece sözlerimizle değil, Atatürkçü, aydın ve çağdaş nesiller yetiştirerek anılarını yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.