Sabah saatlerinde Taksim - Kabataş arasındaki fünikülerde arıza meydana geldi 2 Mayıs 2024

Sabah saatlerinde Taksim - Kabataş arasındaki fünikülerde arıza meydana geldi 2 Mayıs 2024
İstanbul'da Taksim - Kabataş arasında hizmet veren F1 Füniküler hattında arıza meydana geldiği için seferler yapılamıyor.

İstanbul'un en işlek semtlerinden olan Taksim ve Kabataş'ta hizmet veren F1 Füniküler hattı, bu sabah saatlerinde arıza meydana geldiği için seferlerin yapılamadığı belirtildi. Megakentte önemli ulaşım araçlarından biri olan F1 füniküler hattı, teknik bir arıza nedeniyle seferlerin durduğu Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından son durumla ilgili açıklama yapıldı.

Taksim - Kabataş arasında İETT otobüsleri hizmet verecek

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan açıklamada; "1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır. Taksim-Kabataş arasında İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir." denildi.

Vatandaşlar sabah saatlerinde arıza olduğunu öğrenmesiyle duruma tepki gösterirken, son günlerde artan toplu taşıma arızaları nedeniyle sitem etti.

Seferler normale döndü

Metro İstanbul tarafından yapılan duyuruda; "F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımızda seferlerimiz yapılmaya başlanmıştır." denilerek arızanın giderildiği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.