Silivri Belediyesi'nden Tokat'a anlamlı yardım desteği

Silivri Belediyesi'nden Tokat'a anlamlı yardım desteği
Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Silivri Belediyesi'nden anlamlı yardım desteği gecikmedi.

Silivri Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde yardım elini uzattı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Silivri Belediyesi arama kurtarma ve yardım ekiplerini bölgeye gönderdi. S.A.K (Silivri Belediyesi Arama Kurtarma) ekipleri, malzemelerle donatılmış bir yardım kamyonu, arama kurtarma aracı, bir nakliye aracı ve beş arama kurtarma personelini içeren ekibi Sulusaray ilçesi Malum Seyit Tekke köyüne ulaştırmak üzere yola çıkardı.

e6643975-ed8a-4a78-b31c-defc273e08f2.jpeg

Yardımlar yola çıktı

Yardım konvoyu, çadır, battaniye, temel yaşam malzemeleri, hijyen ürünleri ve içme suyu gibi hayati önem taşıyan malzemeleri yer alıyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yardım malzemelerinin yüklendiği araçları ve ekipleri, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi önünden uğurladı.

Belediye Başkanı Balcıoğlu, uğurlama sırasında yaptığı konuşmada, "Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan bu üzücü olayın ardından, ekiplerimizle birlikte Tokat’a doğru yola çıkıyoruz. Bu zor zamanlarda Tokat’taki vatandaşlarımızın yanında olacağız. Silivri olarak, üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz," dedi. Başkan, ayrıca tüm Silivri halkını yardım ekibi ve malzemelerin bölgeye sorunsuz ulaşması için dualarını eksik etmemeye çağırdı ve Tokatlı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

7ad22cc8-6105-424e-af80-d016539dda5b.jpeg

276613a0-6012-47fb-8d2d-16577a17ae32.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Şevval Altun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.