Sokak hayvanlarına özel etkinlik!

Sokak hayvanlarına özel etkinlik!
Sokak hayvanlarının beslenme ve barınma sorunlarına farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul'da Patifest etkinliği düzenlendi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte sokak hayvanları yararına çalışan derneklere mama bağışında bulunuldu.

Sokak hayvanlarının beslenme ve barınma sorunlarına farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul Maltepe'de Patifest etkinliği düzenlendi. Etkinlikte katılımcılar, yüz boyama, köpek koşu yarışları, yumurta taşıma yarışları gibi çeşitli aktivitelerle dolu bir gün geçirdi. Etkinlikte patili dostlarıyla birlikte vakit geçiren katılımcılar, yapılan karikatürlerle de unutulmaz bir hatıraya sahip oldu. Sokak ve pati aktiviteleri de büyük beğeni topladı.

Etkinlik sponsoru Fi Petfood, bu anlamlı etkinlik kapsamında sokak hayvanları yararına çalışan derneklere mama bağışında bulundu. Fi Petfood Koordinatörü Vet. Hekim Ayça Sağ etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Toplum olarak sokak hayvanlarına sahip çıkmak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak bizim sorumluluğumuz. Bu tür etkinliklerle hem farkındalık yaratıyoruz hem de somut adımlar atıyoruz" dedi.

Katılımcıların keyifli vakit geçirdiği ve sokak hayvanlarına dikkati çekmek için bir araya geldiği bu özel gün, toplumsal bilinç ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi. Etkinliğin önümüzdeki yıllarda da yapılması planlanıyor.

Sokak hayvanlarına özel etkinlik!

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.