Trafikteki ani hareket az kalsın can kaybına neden oluyorken, kim hatalı sorusu herkesi ikiye böldü!

Trafikteki ani hareket az kalsın can kaybına neden oluyorken, kim hatalı sorusu herkesi ikiye böldü!
İstanbul'da kaydedilen görüntülerde bir kamyonet sürücüsü yolda ilerleyen motosikletliye şerit değiştirdiği esnada çarptı. Kazada motosikletli metrelerce savruldu.

İstanbul'da şerit değiştiren motosikletli ve kamyonet sürücüsünün yaptığı bir anlık hareket kazaya neden oldu.

Aynı şeride girmek isteyen iki sürücü, az kalsın ölümlü kazaya sebebiyet veriyordu. Bir kamyonet sürücüsü şerit değiştirdiği sırada motosiklet sürücüsünün de aynı şeride girmesiyle kaza meydana geldi.

Yaşanan kaza sosyal medyayı ikiye böldü!

Kamyonetin şerit değiştirdiği sırada kör noktasında kalan motosikletli, araca çarptı ve metrelerce öteye savruldu. O esnada emniyet şeridinde bir otomobilin arıza yapması motosikletlinin şerit değiştirmesine neden olduğu ortaya çıktı.

Yaşanan olayda motosikletli kazadan yaralanarak kurtulurken iki aracın arkasında olan başka bir aracın kamerasına kaza anları yansıdı.

Kaza anları sosyal medyada hızla yayılırken kullanıcılara hangi sürücünün hatalı olduğu sorusu soruldu. Vatandaşlar kamyonet sürücüsünün hatalı olduğuna dikkat çekerken kimileri de motosiklet sürücüsünün kazaya neden olduğunu ileri sürdü. Kullanıcılar tarafından kim hatalı sorusunun yanıtı ikiye bölünmüş oldu.

İşte yaşanan kaza anları..

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.