Uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Ünlü şarkıcı Kalben'den ilk açıklama geldi: 'Üzgünüm'

Uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Ünlü şarkıcı Kalben'den ilk açıklama geldi: 'Üzgünüm'
İstanbul'da düzenlenen operasyonda uyuşturucudan gözaltına alınan ve adliye kontrol şartıyla serbest kalan ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi.

Beyoğlu'nda şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine düzenlenen operasyonda 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirildi. Evde ayrıca, 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira da nakit para bulunurken, Kalben Sağdıç gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Kalben, polisteki ifadesinde uyuşturucu satmadığını, sadece kullandığını söylediği öğrenildi.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kalben Sağdıç, yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şarkıcı Kalben hakimlikçe adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Sağdıç, "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm." dedi.

Ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı:

Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.