Volkan Yılmaz: Yatma devri 2019'da bitti

Volkan Yılmaz: Yatma devri 2019'da bitti
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “2019 yılından itibaren Silivri’de yan gelip yatma, algı, billboard ve sosyal medya belediyeciliği çöpe gitmiştir” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de faaliyet gösteren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Selimpaşa Mahallesi’nde bulunan Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Gümüşhane Akgedik Köyü Derneğini ziyaret eden Yılmaz programlarda, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Ziyaretler kapsamında dernek başkanları, yönetimleri ve dernek üyeleri, Başkan Volkan Yılmaz’a talep ve önerilerini iletti.

Milyarlar harcandı

Tokat Yeşilyurt Kuşçu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Kurucu Başkanı Ömer Geçit, “Biz 2019 yılında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la birlikte yol yürüdük. 2024 yılında da aynı şekilde Başkanımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ise “Cumhur İttifakı Silivri’de yüzünün akıyla eser, hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışını yürütüyor. Koltuklar, makamlar, mevkiler, sıralar ve sıralamalar bizim için hiç mi hiç önemli değildir. Cumhur İttifakı paydaşları; milletvekilliği, belediye başkanlığı ve meclis üyesi pazarlığı yapmadan ve Türkiye diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin ikinci yüzyılını Türk ve Türkiye Yüzyılı yapma ilkesiyle hedefe kenetlenmiştir. İstanbul bütün dünyanın göz bebeğidir. İstanbul'un 5 yıl içerisinde ne çektiğini, İstanbul'un 5 yılda ne hale getirildiğini hep beraber görüyoruz. İstanbul birilerinin kariyer, kongre ve genel başkanlık hesaplarının sıçrama tahtası olarak görülüyor. Üzülerek söylüyorum ki İstanbul, yetiminin hakkının ve hazinesinin darmaduman edildiği, borç harç içerisine sokulduğu, reklama ve algıya milyarlarca TL paranın harcandığı bir şehir haline geldi” dedi.

Anketlerde gerideler

“İstanbul bu yönetim anlayışını hak etmiyor. Bugün halihazırda belediye yönetimi görevinde hiçbir şey yapmayanlar, bu göreve yeniden talip oldular” diyen Yılmaz, “Eşit ve adil belediyecilik hizmeti sunduğunu iddia edenler, kendi partilerinden olan belediyelere ayrı, bizlere ayrı muamele ettiler. Gönül ve hizmet belediyeciliğini tekrar İstanbul’la buluşturmak adına Cumhur İttifakı’nın Adayı Sayın Murat Kurum için canla ve başla çalışmamız lazım. ‘Sen kendin için endişelenmiyor musun? Sen kendin için oy istemiyor musun?’ diyenler olabilir. Ben Tokatlı kardeşlerimizin arkamızda olduğunu biliyorum. Dernek başkanımızın ağzından dökülen ifadeler, buradaki coşku ve heyecan bunu gösteriyor. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) kendi yaptırdıkları anketlerde bile bizden geride olduklarını biliyorum. Şunu bilsinler ki; 2019 yılından itibaren Silivri’de yan gelip yatma, algı, billboard ve sosyal medya belediyeciliği çöpe gitmiştir. 2019 yılıyla artık Silivri'ye eser, hizmet ve gönül belediyeciliği gelmiştir” difadelerini kullandı.

Yine çuvallıyorlar

Parti rozeti takmadığı gerekçesiyle kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Volkan Yılmaz, “Silivri’de bu aralar kaybetme korkusu netleşince artık farklı söylemlerle ve sataşmalarla bize doğru geliyorlar. Ama her geldiklerinde yine çuvallıyorlar. En son bize yönelttikleri suçlamayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim için, ‘Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yakasında ve broşürlerinde rozeti olmadan, üç hilal ve AK Parti logosu olmadan kendi başına adaylık çalışması yürütüyor’ diyorlar. Ben Silivri Belediye Başkanı olup mazbatamı aldığım dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ziyaretinde bulundum. Kendisi bana, ‘Otur bakalım, sana birkaç öğüdüm olacak. Evladım sen artık Silivri Belediye Başkanısın. MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğinden de yakında istifa edeceksin. Yakanda artık üç hilalli rozet olmayacak. 5 yıl boyunca Silivri’de yaşayan herkesin belediye başkanı olacaksın. Herkesi eşit ve adil bir şekilde kucaklayacaksın’ dedi. Tüm yerel yönetimlerde olması gereken, seçilen belediye başkanlarının partilerinin belediye başkanı değil, o beldede yaşayan tüm insanların belediye başkanı olmasıdır. Dolayısıyla bunu bize bir eleştiri gibi gönderenler, esasında bize iltifat ettiklerin ve bizi yücelttiklerinin farkında bile değiller. Ne mutlu ki, siyasi rakiplerimiz bile bizim tarafsızlığımızın farkına varmışlar” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.