İlçe kaymakamı hayatını kaybetti

İlçe kaymakamı hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kaymakamlık vazifesini yerine getiren Yusuf Özdemir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kaymakam olan Yusuf Özdemir bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Yaşadığı hastalık sebebiyle evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan Özdemir, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan müdahalelere rağmen kaymakam Yusuf Özdemir 53 yaşında hayatını kaybetti.

Kaymakamın vefatını Kocaeli Valisi duyurdu

Gölcük Kaymakamı olan Yusuf Özdemir, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği haberini Kocaeli Valisi olan Seddar Yavuz duyurdu. Hastaneye kaymakam Yusuf Özdemir'i ziyaret etmeye giden Seddar Yavuz ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hayatını kaybettiği haberini alması üzerine 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliği iptal etti.

yusuf-ozdemir-kim.webp

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir kimdir?

Trabzon doğumlu olan Özdemir, 1970 yılında dünyaya geldi. Köprübaşı ilçesinde doğan Yusuf Özdemir eğitim hayatını da bu ilçede tamamladı. Orta öğretim ve lise eğitimini Samsun'da devam ederken, üniversite için İstanbul'a geldi. 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü 4 yılda tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesinde yüksek lisansını yaptı. Evli olan Yusuf Özdemir bir süredir kanser tedavisi ile mücadele ediyordu. 3 çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.