"Koca arıyorum" Polina Litvinova kimdir? Instagram hesabı

"Koca arıyorum" Polina Litvinova kimdir? Instagram hesabı
"Koca arıyorum" yazdığı kağıtla İstanbul'da sokak sokak gezen Polina Litvinova gündeme oturdu. Peki, "Koca arıyorum" Polina Litvinova kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

İstanbul her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapıyor. Birçok ülkeden yabancı misafirler şehrin sokaklarında tur atıyor veya farklı nedenlerle konaklıyor. Onlardan biri de Polina Litvinova oldu. Belaruslu güzel, bir kağıda "Koca arıyorum" yazarak altına da Instagram hesabını iliştirdi ve dolaşmaya başladı. Litinova'yı görenler hem şaşırdı hem de fotoğraf çektirme yarışına girdi. Tanımayanlar da internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, "Koca arıyorum" Polina Litvinova kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Evlenecek kişi arıyor

İstanbul'da yaptığı bu hareketin herhangi bir reklam içermediğini ve gerçek duyguları olduğunu ifade eden Litinova; "Birçok insan neden bu tarz bir video yaptığımı soruyor. Epey dikkat çekiyorum zaten ama bu bir şaka değil. Gerçekten benimle ilgilenecek, güvenliğimi sağlayacak iyi bir adam arıyorum. Ve bugünlerde size bir cinsel obje gibi bakmayan bir adam bulmak çok zor. Eğer bu yöntemle koca bulmak yanlışsa başka nasıl bulunabilir bilmiyorum. İnsanların sizi sadece kullanmak istediği eş bulma gibi uygulamalardan mı bulmalıyım, siz söyleyin o zaman nereden bulacağım? Çünkü evlenilecek bir erkek bu tarz uygulamalar kullanmaz zaten. En azından böyle şeylere zaman harcamaz. O yüzden ben de böyle bir yol seçtim.” dedi.

image-569566.jpg

Polina Litvinova kimdir?

Instagram'da bir hayli popüler olan Polina Litvinova, 15 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor. Söz konusu olay sonrasında "Birçok kişi benimle evlenmek istiyor ancak eylemleri yok. Mecburen filtreleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ardından da çiçek beklediğini gösteren bir hikaye paylaştı. Kendisi Dubai'de yaşıyor. Fitness antrenörü ve içerik üreticisi. Instagram hesabı @_polinalit'tir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.