Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley nişanlandı!

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley nişanlandı!
Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aktris, Thomas Brodie-Sangster ile nişanlı. Musk, eski eşini de tebrik etmeyi unutmadı.

Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok değişikliğe uğrayan ve platform adını değiştiren Elon Musk, özel hayatında da adından söz ettiriyor. Elon Musk'ın iki kez evli olduğu oyuncu Talulah Riley nişanlandı.

Riley nişanlandığını Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: "İki yıllık birlikteliğin ardından Thomas Brodie Sangster ile nişanlandığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum."

MUSK'TAN TEBRİKLER

Elon Musk'ın iki kez evli eski eşi Talulah Riley, 2022'den beri aktör Thomas Brodie-Sangster ile çıkıyor. Çift, Gun setinde tanışmıştı.

Elon Musk, eski eşinin paylaşımına "Tebrikler" yorumuna kalp emojisi bıraktı. Riley ve Musk 2010'da evlendiler, 2012'de ayrıldılar, ardından 2013'te yeniden evlendiler ve 2016'da boşandılar.

h8so1eaid0kbcxqjtxqijq.webp

NEDEN İKİ KEZ EVLENDİLER?

Bir röportajda Talulah Riley, neden iki kez evlendiklerini açıkladı. Riley, "Açıkçası kulağa tuhaf geldi. Ama o zamanlar mantıklı geldi. Sanırım yeniden evlenmemizin nedeni, evlenmeden evlendikten sonra birlikte kalmanın aptalca olmasıydı." Riley, Musk için "O harika bir arkadaş. Benimle ilgileniyor. Şu anda mutlu bir yerdeyiz, birbirimize karşı iyiyiz, bu gerçekten çok hoş. Seni seviyorum. Ona sonsuz sevgim var."

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.