Nur Yoldaş’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Nur Yoldaş’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
Geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Nur Yoldaş’ın son sağlık durumu belli oldu.

Sevilen Türk müziği sanatçısı Nur Yoldaş, geçtiğimiz gün oğlu ile birlikte yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak yere yığılmıştı. Acil olarak İstanbul’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yoldaş’ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklamayı da oğlu Tunç Devrim Yoldaş yapmıştı. Yoldaş, annesinin durumuna ilişkin "Öğleden sonra yürüyüşten dönerken fenalaşıp yere yığıldı, ben yanındaydım, hemen ambulansla hastaneye getirdik" ifadelerini kullanmıştı. Nur Yoldaş’tan bugün sevindiren haber geldi.

Sanatçı Nur Yoldaş kişisel Instagram hesabından paylaştığı bir yazı ile sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu. Hayranlarını sevindiren 68 yaşındaki Yoldaş, taburcu olduğunu ve evde dinlenmeye başladığını açıkladı.

Yoldaş’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Çok değerli dostlarım ve takipçilerim, Dün gece taburcu oldum. Evde dinleniyorum. Durum iyi. Başta DR. Lütfi Kırdar Hastanesi kırmızı alan çalışanları olmak üzere tüm ilgililere çok teşekkür ederim"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.