İrfan Demir: Gazetecilik bir tutku işi

İrfan Demir: Gazetecilik bir tutku işi
Tekirdağ Süleymanpaşa Gazeteciler Derneği tarafından; Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde yaptığı 'rehin alma' haberiyle ödüle layık görülen Damga Gazetesi Tekirdağ Temsilcisi İrfan Demir, “Bu ödülü almak gerçekten çok anlamlı ve değerli. Gazetecilik bir tutku işi. Biz ilk günkü tutkuyla işimizi yapmaya devam edeceğiz, ediyoruz” dedi

Damga Gazetesi Tekirdağ Temsilcisi ve Trakya Türk Televizyonu Muhabiri İrfan Demir, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde yaşanan bir olaya ilişkin yaptığı 'rehin alma' haberiyle beraber ödüle layık görüldü. Tekirdağ Süleymanpaşa Gazeteciler Derneği tarafından kendisine ödül takdim edilen Demir, büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Ödülünü CHP Tekirdağ Milletvekil İlhami Özcan Aygün'ün eline alan Demir, “Bu anlamlı gecede bu ödüle benden çok başta Trakya Türk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Polat'ın objektif yayıncılık anlayışının yanı sıra haberi görüntüleyen ve kurgulayan kadim dostum Cemal Bilge adına alıyorum” dedi.

Aynı inançla yola devam

Gazeteciliğin kendisi için büyük bir tutku olduğunu ve o tutku ile mesleğini yaptığını ifade eden İrfan Demir, “Yarın da aynı inanç ve tutku ile yola devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Neredeyse yarım asıra yaklaşan meslek hayatımda aldığım bu ödül benim için bugüne kadar aldığım diğer tüm ödül ve plaketlerden daha kıymetli. Çünkü genç arkadaşlarımızın bir araya gelerek pırıl pırıl gazeteci kardeşlerimizin bir araya gelerek kurduğu bu dernek tarafından böyle bir ödül almak gerçekten çok onore edici” diye konuştu. Tekirdağ için ve Tekirdağ halkının tarafsız habercilikten faydalanabilmesi adına çalışacakalrının altını çizen Demir, “Herkes ne kadar başarılı olduğumuzu görecek” ifadesini kullandı.

Aldığım en anlamlı ödül

Demir sözlerine şöyle devam etti."Neredeyse yarım asıra yaklaşan meslek hayatım boyunca bir çok ödül ve plaket almama ramen bu geceki ödülün anlamı benim için çok daha değerli. Genç ve pırıl pırıl gazeteci arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurdukları bu dernek kısa zamanda bir birlik olup çığı gibi büyümesi ,beni fazlasıyla onurlandırdı. İleride ise bu çalışmanın tüm Tekirdağ hatta Trakya geneline ulaşacağına inancım şimdiden tamdır"şeklinde konuştu.

irfan_demir_tekirdag_2

Eşine övgüler yağdırdı

Aldığı ödülü eşine de ithaf eden İrfan Demir, “Bunca yıllık meslek hayatımda çok zor günler geçirmiş olsam da her zaman arkamda dağ gibi duran tam 45 yıllık eşim vardı. Çoğu zaman düştük birlikte ayağa kalkmayı başardık. Benim hastalığımda o bana kol kanat oldu, onun hastalığında ise ben ona kol kanat oldum. Nitekim bir bütün olup amansız hastalıkla tam 7 yıl savaştıktan sonra çok şükür yenmeyi başardık. Bu akşam burada genç meslektaşlarıma ve tüm beylere her başarılı erkeğin arkasında eşi vardır demeden geçemeyeceğim. O yüzden eşinizin değerini ve kıymetini çok iyi bilin ve bunu asla unutmayın bu gün bizler varsak bilinki onların sayesinde” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.