İsmail Saymaz'dan şok transfer! Hangi kanala geçti?

İsmail Saymaz'dan şok transfer! Hangi kanala geçti?
Gazeteci İsmail Saymaz transfer oldu! Halk TV'den ayrılan ünlü yorumcunun yeni adresi neresi oldu? İşte cevabı...

Cansev Temuçin - Halk TV ekranlarında yorumculuk yapan ünlü gazeteci İsmail Saymaz kanal değiştiriyor. Kişisel sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran Saymaz, yeni kanalını da açıkladı. 

Siyasi yorumları ile ekranlarda yerini alan ve köşe yazarlığı da yapan İsmail Saymaz, Halk TV'den ayrıldı. Saymaz, Twitter hesabından yaptığı, "Bugün itibariyle Halk TV’yle yollarımız ayrıldı. Yaklaşık 20 aydır omuz omuza çalıştığım Halk TV emekçilerine ve sevgili izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin." açıklaması ile ayrılığı doğruladı.

Hangi kanala geçti?

İsmail Saymaz'ın Halk TV'den ayrılığının ardından ünlü gazetecinin hangi kanala geçeceği de merak konusu oldu. Ancak çok kısa bir süre sonra yapılan bir açıklama ile durum açıklığa kavuştu. İsmail Saymaz'ın artık Sözcü TV'de yer alacağı duyuruldu. Transfer haberini Sözcü TV Genel Müdür Alişer Delek, "Sevgili arkadaşım, son dönemin en iyi muhabir/gazetecisi @ismailsaymaz aramıza hoşgeldin. Seninle daha da güçlü olacağımız kesin. @szctelevizyonu ‘ndan gözünüzü alamayacaksınız…" paylaşımı ile duyurdu. İsmail Saymaz da Delek'in paylaşımının altına, "Şeref duydum, çok teşekkür ederim" şeklinde yorumunda bulundu. 

İsmail Saymaz'ın Sözcü TV'de hangi programda, ne görevde yer alacağı ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.