Konya, İzmir Yenigün Gazetesi sahibi kim? Yenigün Arşiv

Konya, İzmir Yenigün Gazetesi sahibi kim? Yenigün Arşiv
Türkiye'de 3 farklı ilde Yenigün Gazetesi faaliyet gösteriyor. Batman, İzmir ve İstanbul Yenigün Gazetesi sahibi kim? Yenigün Arşiv haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - 81 ilde faaliyet gösteren gazetelerin isimleri zaman zaman benzerlik gösterebiliyor. Hatta aynı ada sahip birkaç medya kuruluşu olabiliyor. Onlardan biri de Yenigün. Konya, İzmir ve İstanbul'da olmak üzere toplam 3 şehirde Yenigün ismi kıullanılıyor. Peki, bu gazetelerin sahipleri kimdir? Konya, İzmir ve İstanbul Yenigün Gazetesi sahibi kim? Yenigün Arşiv haberimizde yer alıyor.


Yenigün Gazetesi sahibi kimdir? Yenigün Arşiv

İstanbul'da faalyet gösteren Yenigün Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Engin Köklüçınar'dır. Sorumlu Müdürü ise Engin Çağlar'dır. Arşivine https://www.yenigungazetesi.net/edergi adresinden ulaşabilirsiniz. Adresi Alemdar Mah Molla Fenari Sk.İnan İş Hanı No:37 K.4/404 Cağaloğlu-Fatih-İstanbul


 

İzmir Yenigün Gazetesi sahibi kimdir? Yenigün Arşiv

İzmir'de yayın yapan Yenigün Gazetesi'nin sahibi Ala Basın Yayın Medya Yayıncılık İletişim San. ve Tic. A.Ş. ve sorumlu müdürü Mesut Şimşek'tir. Arşivine https://www.yenigungazetesi.net/edergi adresinden ulaşabilirsiniz. Adresi 1337 Sokak No:16 Kat:7 AsHan İşhanı 35210 Çankaya/Konak - İZMİR'dir.


 

Konya Yenigün Gazetesi sahibi kimdir? Yenigün Arşiv

Konya'da gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Yenigün gazetesinin sahibi Yenibahar İletişim Yayıncılık Reklam San. ve Tic. A.Ş.'dir. Tüzel kişi temsilcisi Mustafa Arslan ve sorumlu müdürü Fatih Altınok'tur. Arşivi internet sitesinde bulunmamaktadır. Adresi Musalla Bağları, Dereboyu Sk. No:10, 42110 Horozluhan Osb/Selçuklu/Konya'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.