Sultangazi'deki UBER sürücüsü Şaban Eroğlu nerede? Müge Anlı arıyor

Sultangazi'deki UBER sürücüsü Şaban Eroğlu nerede? Müge Anlı arıyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yeni bir kayıp dosyasını açtı. UBER sürücüsü Şaban Eroğlu'nun nerede olduğu merak ediliyor. Şaban Eroğlu nerede? Öldü mü yoksa kayıp mı? İşte detaylar...

İstanbul Sultangazi'de UBER sürücülüğü yapan Şaban Eroğlu biri 3.5 diğeri de 20 yaşında olan biri erkek, diğeri kız babası. Eşi Elif Hanım ile birlikte düzenli bir yaşamı olan Şaban Bey'den ocak ayından bu yana haber alınamıyor. Yayına kayınpederi ile birlikte katılan Elif Eroğlu eşinden ilk önce başına bir iş geldiği yönünde bilgi aldıklarını ardından da kaynına bir kadınla kaçtığını söylediğini anlattı.

Selahattin Bey de oğlunun nerede olduğunu bilmediğini dile getirerek 'Borcuna, derdine her şeyine katlandım. Bana hiçbir şey söylemedi' dedi.

Gitme dedim
Elif Hanım anlatmaya devam ettiği konuyla ilgili olarak; 'Gitme dedim. Doğumda yanımda ol dedim. O da doğumda burada olacağım. Yanına geleceğim. Edirne tarafındayım. Paramı alıp geleceğim' ifadelerini kullandı.

Şaban Eroğlu öldü mü öldürüldü mü?
Daha önce taksiciler ile UBER şoförleri arasında cereyan eden pek çok olaya tanıklık ettik. Farklı kişilerin de olaya karışma ihtimalinin bulunduğu Şaban Eroğlu'nun kaybında neler yaşandığı merak ediliyor. Eşi Elif Hanım da ısrarla düzgün ve düzenli bir hayatları olduğunu anlatarak aklına hiçbir şey gelmediğini dile getirdi. Şaban Bey'in kullandığı aracın plakasının 34 ADH 18 olduğu açıklandı.

Müge Anlı Edirne'ye çağrıda bulunarak Şaban Bey'in bulunması için çalışma başlattı.

Güncelleme | 12.07 | Gaziosmanpaşa'dan arayan irem Hanım aracın bir aydır kapılarının önünde olduğunu söyleyerek yayına bağlandı. Şaban Bey de aracın başında bulundu. Yayına katılmak istemeyen Şaban Eroğlu görüntülenmeyi de reddetti.

Şaban Bey'in bu tavrı yüzünden Elif Hanım stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak eşine yalvaran ve ortaya çıkmasını isteyen genç kadın, çocuklarına nasıl bakacağını sordu, zor durumunu anlattı. 

Güncelleme | 25 Mart - Şaban Bey yayında geleceğini açıkladığı eşinin yanına gelmedi. Mesaj attı ve gelmeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.