Yemekteyiz Yılmaz Kardaş kimdir? Kaç yaşında nereli ve mesleği

Yemekteyiz Yılmaz Kardaş kimdir? Kaç yaşında nereli ve mesleği
Yemekteyiz'de hafta ortasının yarışmacısı Yılmaz Kardaş oldu. Yılmaz Bey'in ilgi çekici bir yarışmacı olması bekleniyor. Peki Yılmaz Kardaş kimdir, kaç yaşında nereli ve mesleği?

TV8'in lezzet programı olan Yemekteyiz'in üçüncü gününde Yılmaz Kardaş yarışacak. Erkeklerin bu yarışmada boy göstermesi kadınlar tarafından bazen yadırgansa da kimi zaman çok lezzetli ve takdir edilesi menüler hazırlandığı gerçek. Yılmaz Bey de bunu başarmak ve büyük ödülü kazanmak için yarışmaya katıldı.Peki Yılmaz Kardaş kimdir, kaç yaşında nereli ve mesleği?

Yemekteyiz Yılmaz Kardaş kimdir?
Yemekteyiz'in üçüncü gününde Yılmaz bey hünerlerini sergileyerek rakiplerinden ve Onur Bey'den puan almaya çalışacak. Yılmaz Kardaş apartman görevlisidir.



yemekteyiz dimitra içyüz kimdir

yemekteyiz gökçe güler kimdir

yemekteyiz iclal aslan kimdir

yemekteyiz yılmaz kardaş kimdir

hasan mert tüysüz kimdir

Yılmaz Kardaş hangi yemekleri hazırladı?
TV8'de yarışmaya başlayan Yılmaz Kardaş'ın menüsü haberimizde olacak.

TV8
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum