Yemin 210. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Mart Cuma

Yemin 210. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Mart Cuma
Kanal 7'de yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her sahnesiyle ilgi uyandıran dizinin bu bölümü de dopdolu. Peki yeni Yemin'de neler yaşanacak? Yemin 210. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de en çok izlenen günlük dizilerden biri olan Yemin'de Emir ve Reyhan'ın hayatındaki iyilikler ve kötülükler devam ediyor. Eşinin hamile olduğunu öğrendikten sonra onu mutlu edebilmek için her şeyi yapan Emir, sonunda mutfağa da girerve kısır yapar. Bu mutluluk tablosunu gölgelemek için Cavidan aporttadır. Yanında da büyücüsü. İkilinin iş birliği mutlu çiftin önüne engel olacak mı? Yemin 207. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Savaş başladı!
Oya bir türlü kendini dizginleyemez. Erhan'ın ölümü sonrasında yıkılöıştır ve kırılan kalbinin onarılması zordur. Ancak Kemal, kızı Masal'ın velayeti için gösterdiği sabrı Oya'dan da ister. Oya her ne kadar kabul etse de içi farklı söylüyordur. Ancak bu tablonun da iyiye dönmesi konusunda beklentiler var. Diziseti'ne göre Reyhan’ın mide bulantıları artmıştır; artık kokulara karşı daha da hassaslaşmıştır. Cavidan haşlanmış yumurta yerken kokusu Reyhan’ın midesini bulandırır. Emir ise karısının ve bebeklerinin rahatsız olmaması için hemen Cavidan’ın elinde ki yumurtayı alır. Cavidan neye uğradığını şaşırır ve bu bebek meselesi bitmezse başına neler geleceğini daha iyi anlar. Cavidan şimdilik Reyhan’a da Emir’e de iyi görünmeye çalışır; en azından düşen bebekten kendisini sorumlu tutmamalarını ister. Diğer taraftan mahkemeden sonra Narin’in evden gitmesi için plan yapan Oya günleri sayarken Kemal ise mahkemeden sonra gitmemesi için Narin’i ikna etmeye çalışır. Oya Narin’in 10 gün sonra gideceğini ve abi kardeş baş başa kalacaklarını söylerken Kemal Oya’ya Narin’den asla vazgeçmeyeceğini ve bu evliliğin gerçek olması için elinden geleni yapacağını söyler. Bu konuşmaları duyan Narin’in yüzünde bir anda güller açar ama Oya Narin’i bu evden göndermek için elinden geleni yapmaya karar verir.Cemre’nin tek derdi ise Cavidan’dır. Akıl hastası oyununa devam eden Cemre ilk fırsatta Cavidan’dan intikamını alacaktır; ancak Cavidan’a karşı yeteri kadar güçlü değildir şuanda; ancak Talaz’ı yanına alırsa Cavidan’dan intikamını alacaktır.

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?







 























 

Yemin 206. bölüm fragmanı

Yemin 206. bölüm özeti

Yemin 206. bölüm izle


yemin 3. sezon







Yemin 205. bölüm fragmanı

Yemin 205. bölüm özeti

Yemin 205. bölüm izle




 


Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mart Salı

Yemin 203. bölüm full, tek parça ve Youtube izle










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.