Kızılay lise mezunu personel alıyor! Son başvuru tarihi ne zaman?

Kızılay lise mezunu personel alıyor! Son başvuru tarihi ne zaman?
Personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, pek çok iş arayan kişinin dikkatini çekti. Peki Kızılay’ın eleman alım şartları neler?

Cansev Temuçin - Pek çok kişiyi umutlandıran bir haber açıklayan Kızılay, lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Kızılayı Kariyeri iş ilanları sayfası üzerinden duyurulan eleman alım ilanında belirli şartlar sunuluyor. Bu şartlara uygun kişiler, kurumda çalışmaya hak kazanıyor. Peki Kızılay’ın son yayınladığı personel alımı ilanı hangi pozisyon için? Kızılay’da çalışmak için hangi şartlara sahip olmak gerekiyor? İş başvuruları nasıl gerçekleştiriliyor? İşte cevaplar…

Kızılay’ın yayınladığı personel alımı ilanı ile kuruma, modelhane ustası alınacağı açıklandı. En az lise mezunu olması beklenen adayların ilgili meslekte en az 15 yıllık deneyime sahip olmaları bekleniyor. Öte yandan işe alımda KPSS şartı aranmayacak. 13 Haziran 2023 günü yayınlanan ilan ile Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş. kurumuna 1 adet modelhane ustası alınacak.

İşe alım şartlarını dikkatlice okuyan adaylar, başvuru aşamalarına geçerek Kızılay’da çalışmak üzere ilk adımı atabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.