Recep Tayyip Üniversitesi 43 Öğretim Üyesi Alımı Yapacak

Recep Tayyip Üniversitesi 43 Öğretim Üyesi Alımı Yapacak
 DAMGA Editörü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yayımladığı ilanla 43 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Gerekli belgeler ve kontenjanlar haberimizde yer alıyor.

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne 43 Öğretim Üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilanla birlikte kontenjanlar başta olmak üzere, gereken şartlar, başvuru şekilleri ve tarihleri belirlendi. İşte detaylar...


Recep Tayyip Üniversitesi 43 öğretim üyesi alımı için gereken belgeler

Profesörler İçin
- Başvuru Formu, Doçentlik Belgesinin Onaylı Örneği, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik Durum Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 6 (altı) adet Taşınır Bellek
Doçentler İçin
- Başvuru Formu, Doçentlik Belgesinin Onaylı Örneği, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Yabancı Dil Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 4(dört) adet Taşınır Bellek

Doktor Öğretim Üyeleri İçin
- Başvuru Formu, Onaylı Mezuniyet Belgeleri, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik Durum Belgesi, Yabancı Dil Belgesi, iki adet fotoğraf, yönergenin ekinde yer alan EK-2 Puanlama Tablosunu içeren 1 (bir) adet fiziki dosya ve EK-1’de belirtilen bilgileri içeren 4(dört) adet Taşınır Bellek
* Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kurumlarından veya e-devletten alacakları onaylı “Hizmet Belgesini” dosyalarına eklemeleri gerekmektedir. (Halen kurumumuzda görev yapan personel hariç)
* Onaylı istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek koşuluyla fotokopisi veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü örneği ya da e-devletten alınan karekodlu örneğinin teslim edilmesi gerekmektedir.


Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.
- Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.



Recep Tayyip Üniversitesi 43 öğretim üyesi alımı başvuru yeri

- Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen veya posta yoluyla, profesör ve doçent kadroları için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Postadan kaynaklı gecikmelerden kurumumuz sorumlu olmayacaktır.
Not: İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere ve formlara http://erdogan.edu.tr ve http://personel.idari.erdogan.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.

İdare gerekli gördüğü takdirde ilanın her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.

* Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’nin 7.maddesi kapsamında aşağıda belirtilen kadrolara atama yapılabilir.

SIRA NOBİRİMİBÖLÜMÜANABİLİM DALIKADRO UNVANIKADRO ADEDİBAVŞVURU ŞARTI
1FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİKİMYABİYOKİMYA ANABİLİM DALI11Doçentliğini Kimya alanında almış olup endüstriyel ve klinik enzimler konusunda çalışmalar yapmış olmak.
2FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİTARİHESKİÇAĞ TARİHİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Eskiçağ Tarihi alanında almış olup eski batı tarihi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
3FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİMATEMATİKANALİZ VE FONKSİYONLAR TEORİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Matematik alanında almış olup graflar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
4İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİİKTİSATİKTİSAT POLİTİKASI ANABİLİM DALI11Doçentliğini Makro İktisat alanında almış olup ekonomik karmaşıklık konusunda çalışmaları bulunmak
5İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİİŞLETMEMUHASEBE VE FİNANSMAN ANABİLİM DALI11Doçentliğini Muhasebe alanında almış olup kamu denetimi konusunda çalışmaları bulunmak.
6İLAHİYAT FAKÜLTESİTEMEL İSLAM BİLİMLERİTEFSİR ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
7MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİGEOTEKNİK ANABİLİM DALI11İlgili ana bilim dalında çalışmalar yapmış olmak.
8MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİMEKANİK ANABİLİM DALI11Doçentliğini İnşaat Mühendisliği alanında almış olup temas mekaniği konusunda çalışmalar yapmış olmak.
9MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİİNŞAAT MÜHENDİSLİĞİGEOTEKNİK ANABİLİM DALI11İlgili ana bilim dalında ve heyelan konularında çalışmalar yapmış olmak.
10SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİSU ÜRÜNLERİ, AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİİŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Su Ürünleri alanında almış olup su ürünleri işleme teknolojileri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
11TIP FAKÜLTESİCERRAHİ TIP BİLİMLERİACİL TIP ANABİLİM11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
12TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİFİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
13ARDEŞEN TURİZM FAKÜLTESİTURİZM İŞLETMECİLİĞİTURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Turizm alanında almış olup alanında çalışmalar yapmış olmak.
14DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİKLİNİK BİLİMLERAĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Ağız Diş ve Çene Radyolojisi alanında almış olmak.
15DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİKLİNİK BİLİMLERAĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Ağız Diş ve Çene Radyolojisi alanında almış olmak.
16EĞİTİM FAKÜLTESİMATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİMATEMATİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi (Matematik Eğitimi) alanında almış olup cebir öğretimi konusunda çalışma yapmış olmak.
17EĞİTİM FAKÜLTESİTÜRKÇE VE SOSYAL BİLİMLER EĞİTİMİSOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Temel Eğitim (Sosyal Bilgiler Eğitimi) alanında almış olup Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında okul dışı öğrenme konusunda çalışma yapmış olmak.
18FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİFİZİKATOM VE MOLEKÜL FİZİĞİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Fizik alanında almış olup çevresel örneklerde iz elementlerin analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
19FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİBİYOLOJİZOOLOJİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Biyoloji alanında almış olup hayvanlarda DNA barkodlama konusunda çalışmalar yapmış olmak.
20İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİSİYASET VE KAMU YÖNETİMİSİYASET VE SOSYAL BİLİMLER ANABİLİM DALI11Doçentliğini Siyaset Bilimi alanında almış olup siyaset sosyolojisi konusunda çalışmaları bulunmak.
21MÜHENDİSLİK İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİELEKTRİK TESİSLERİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olup enerji nakil hatları konusunda çalışmalar yapmış olmak.
22SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİSOSYAL HİZMETSOSYAL HİZMET ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
23SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİSOSYAL HİZMETSOSYAL HİZMET ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
24SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİSU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLERİDENİZ BİYOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Su Ürünleri alanında almış olup deniz bakterileri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
25SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİSU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİİŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Su Ürünleri alanında almış olup su ürünleri işleme teknolojileri konusunda çalışmalar yapmış olmak.
26SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİSU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLERİİÇ SULAR BİYOLOJİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini Su Ürünleri alanında almış olup balıklarda moleküler sistematik konusunda çalışmalar yapmış olmak.
27TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUÇEVRE KORUMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜÇEVRE KORUMA VE KONTROL PR.11Doçentliğini Su Ürünleri alanında almış olup çevre kirliliği konusunda çalışmalar yapmış olmak.
28TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUMALZEME VE MALZEME İŞLEME TEKNOLOJİLERİMOBİLYA VE DEKORASYON PR.11Doçentliğini Orman Endüstri Mühendisliği alanında almış olup ahşap malzeme üretimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
29TIP FAKÜLTESİCERRAHİ TIP BİLİMLERİTIBBİ PATOLOJİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olup meme tümör patolojileri konusunda çalışmaları bulunmak.
30TIP FAKÜLTESİTEMEL TIP BİLİMLERİBİYOİSTATİSTİK VE TIP BİLİŞİMİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
31TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİİÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI (ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI BİLİM DALI )11Doçentliğini Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları alanında almış olmak.
32TIP FAKÜLTESİCERRAHİ TIP BİLİMLERİGENEL CERRAHİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olup laparoskopik cerrahi konusunda çalışmaları bulunmak.
33TIP FAKÜLTESİCERRAHİ TIP BİLİMLERİGÖĞÜS CERRAHİSİ ANABİLİM DALI11Doçentliğini ilgili alanda almış olmak.
34TURGUT KIRAN DENİZCİLİK FAKÜLTESİDENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİDENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI11Doktorasını Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği alanında yapmış olup Deniz ve Gemi Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak.
35TURGUT KIRAN DENİZCİLİK FAKÜLTESİMDENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİDENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI11Doktorasını Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği alanında yapmış olup Deniz ve Gemi Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak.
36EĞİTİM FAKÜLTESİMATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞİTİMİMATEMATİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI11Doktorasını Matematik ve Fen Bilimleri Anabilim Dalı Matematik Eğitimi alanında yapmış olup matematik konularında kavram yanılgıları ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
37FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİKİMYA

ORGANİK KİMYA ANABİLİM DALI

11Doktorasını kimya alanında yapmış olup kinazolinonlar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
38FINDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUFİNANS VE BANKACILIKBANKACILIK VE FİNANS ANABİLİM DALI11Doktorasını İşletme veya Bankacılık ve Finans alanlarının birinden yapmış olup Bankacılık ve Finans konusunda çalışmalar yapmış olmak.
39TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİİÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI11İlgili alanda yan dal uzmanlığını almış olmak.
40TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİKARDİYOLOJİ ANABİLİM DALI1İlgili alanda uzmanlığını almış olup eko kardiyografi Tıp Fakültesi mezunu olup Tıp Eğitimi alanında çalışma yapmış olmak.
41TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİTIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALI11İlgili alanda uzmanlığını almış olup kanser konusunda çalışmalar yapmış olmak. İlgili alanda yan dal uzmanlığını almış olmak.
42TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİİÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI1İlgili alanda uzmanlığını almış olup kanser konusunda çalışmalar yapmış olmak.
43TIP FAKÜLTESİDAHİLİ TIP BİLİMLERİİÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI11İlgili alanda uzmanlığını almış olup kanser konusunda çalışmalar yapmış olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.