Başkan Bozyokuş’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Bozyokuş’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj paylaştı.

Yılmaz Bozyokuş, kutlama mesajında şunları belirtti: "Bugün, ulusumuzun tarihindeki en büyük dönüm noktalarından birini, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu büyük miras, bize, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasinin ne denli kıymetli olduğunu hatırlatıyor."

Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına adım atarken, Bozyokuş bu dönemin önemine vurgu yaptı: "Önümüzdeki yüzyıl, sadece bizler için değil, ülkemiz ve dünya için de barış, huzur ve refahın hakim olduğu bir dönem olmalı. Gelecek Partisi olarak, bu vizyonla yolumuza devam ediyor, halkımızın ve gençlerimizin önünde umut dolu bir gelecek açıyoruz."

Bozyokuş, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vizyonuna atıfta bulunarak, "Atatürk'ün çizdiği yolda, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Bu topraklarda yaşayan her bireyin daha iyi yaşam standartlarına ulaşması için çalışıyoruz" dedi.

Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, mesajını, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine dair düşüncelerle bitiren Bozyokuş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Vatandaşlarımızın ve tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü yarınlara" ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.