Altay Bayındır için Beşiktaş devrede! Tek engel ise...

Altay Bayındır için Beşiktaş devrede! Tek engel ise...
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta birçok isim gündemde bulunuyor. Yerli kontenjanı için düşünülen oyunculardan biri de Altay Bayındır. Ancak tek bir konu arada engel teşkil edebilir.

Aldığı sonuçlarla zirveden uzun süre önce uzaklaşan Beşiktaş, gelecek sene taraftarlarını sevindirmek ve şampiyonluk mücadelesi vermek amacında. Bunun için de çalışmalarını sıklaştıran siyah beyazlılarda pek çok isim listede bulunuyor. Mert'in ilerleyen yaşının yanı sıra Ersin'in istenen seviyeye bir türlü gelememesi yeni arayışlar başlamasına neden oldu. Üçüncü kalecisini almayı hedefleyen yönetim, Altay Bayındır'ın peşine düştü.

Altay Avrupa kupaları istiyor

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a 5 milyon euro karşılığında transfer olan Altay Bayındır, sadece maçta forma giyebildi. Milli file bekçisi artık oynamak istese de Avrupa kupalarında boy gösteren bir takımla sözleşme imzalamak amacında. Ancak Beşiktaş'ın hem ligdeki konumu hem de kupadan elenme ihtimalinin bulunması bu transferi englleyebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.